MENYer

Vid valet av meny på hemsidan är utbudet bredare än någonsin. Från det mest traditionella till specialanpassat och skräddarsytt.
Vi har de rätta medlen att göra menyn lockande och kombinera det med användarvänlighet när vi vet vad som förväntas av den.

Hos Österlens Bygg & FastighetsKonsult AB var man ute efter en flexibel meny som kunde ändras och byggas på allteftersom sidan växer.
 
På sidan Hotel Kockska Gården ville man ha en meny som finns men inte tar uppmärksamhet. Där står istället bilderna i centrum och talar till besökaren.

Medan du funderar kring era behov ta gärna en närmare titt på de två menyer vi på Media Syd använder på vår hemsida. Och är du tveksam om vad som är bäst och passar just er hör med oss så kommer vi med förslag.
sitemap | © Copyright MEDIA SYD
Välkomen till MEDIA SYD Webbdesign och hemsida Från reklam till hemsida Portfolion med hemsidor, banner, bildspel Kontakta vår webbdesigner Välkommen till MEDIA SYD Bildspel Avancerad bildspel Media och bilder till hemsidan Flerspråkig hemsida Menyer på hemsidan Analys av din hemsida Att skicka e-vykort