MULTIMEDIA

Med dagens teknik är det lika lätt att visa film på hemsidan som det är att köra ett bildspel. Med bibehållen god kvalitet kan numera storleken på filerna minskas, så att besökarna knappt behöver uppleva någon nedladdningstid.

Ett bra exempel finns på bildbyrån PETER.SE, som anlitade oss för att på sin hemsida visa en video de har gjort till en känd hit-låt.

 
Och har ett filmteam besökt en och gjort ett tv-reportage vill man naturligtvis visa det. Se hur vi löste det på Tirups Örtagård.

Utöver det kan hemsidan framtonas med ljudeffekter, musik, animationer. Man kan även ta flera bilder, mixa dem med smarta funktioner och ge besökaren möjlighet att gå runt och uppleva byggnader, salar m.m. i en virtuell verklighet. På samma sätt kan man vända och vrida produkter för att bilda en uppfattning innan köp.
sitemap | © Copyright MEDIA SYD
Välkomen till MEDIA SYD Webbdesign och hemsida Från reklam till hemsida Portfolion med hemsidor, banner, bildspel Kontakta vår webbdesigner Välkommen till MEDIA SYD Bildspel Avancerad bildspel Media och bilder till hemsidan Flerspråkig hemsida Menyer på hemsidan Analys av din hemsida Att skicka e-vykort Diagram i Flash Banner Spel i Flash