VÅRA TJÄNSTER

Media Syd erbjuder alltifrån helhetslösningar som täcker full webbdesign med grafisk profil till löpande uppdateringar av hemsidan och telefonsupport efter överenskommet behov.

Behöver ni endast en enstaka komponent t.ex. bildspel, menyer, presentera multimedia, nyhetsbrev, har vi lösningar för varje smak.

Men vi står även till tjänst med utformning av logotyp, layout till tryckmaterial mm.
 
Saknas det bildmaterial? Låt oss fotografera er verksamhet på plats så att ni kan förmedla den rätta känslan i er marknadsföring. Vi har stor erfarenhet i hur man bäst visar miljöer och produkter på en hemsida eller i tryck. För att möta olika behov samarbetar vi även med yrkesfotografer.

Och sedan – KOM IHÅG – att synas hos andra. Det gör man bäst med hjälp av en rejäl banner! Våra banners tillverkas med fördel i Flash - ett format med obegränsade möjligheter för kreativitet och funktion. Läs mer här…
sitemap | © Copyright MEDIA SYD
Välkomen till MEDIA SYD Webbdesign och hemsida Från reklam till hemsida Portfolion med hemsidor, banner, bildspel Kontakta vår webbdesigner Välkommen till MEDIA SYD Bildspel Avancerad bildspel Media och bilder till hemsidan Flerspråkig hemsida Menyer på hemsidan Analys av din hemsida Att skicka e-vykort