WEBBDESIGN MED DEN RÄTTA KÄNSLAN

En mångsidig webbdesign - ja tack. Idag krävs det idéer och en strategi för hur hemsidan ska utformas för att uppnå önskat resultat.

En hemsida med fräscha bilder och bildspel är numera en standard som besökarna förväntar sig. Därtill kommer menyer som folk förstår sig på, möjligheten att se film och videoklipp om verksamheten, översiktliga diagram när man talar om siffror och resultat, istället för långa texter.
 
Variera och överraska gärna med en tipskupong eller utmaningar i form av spel eller hjärngympa. Reklam som e-vykort, nyhetsbrev. Gadgets – små nyttiga funktioner för att hjälpa besökaren. T.ex. en kalkylator för att beräkna break-even av en investering osv. Detta gör sidan intressantare, bättre och att era besökare återkommer.

Webbshop - kan utveckla verksamheten, både avlasta telefonen och ge en ökad orderingång.
Överväg att göra hemsidan flerspråkig, det kan medföra stora fördelar. Läs mer här…
sitemap | © Copyright MEDIA SYD
Välkomen till MEDIA SYD Webbdesign och hemsida Från reklam till hemsida Portfolion med hemsidor, banner, bildspel Kontakta vår webbdesigner Välkommen till MEDIA SYD Bildspel Avancerad bildspel Media och bilder till hemsidan Flerspråkig hemsida Menyer på hemsidan Analys av din hemsida Att skicka e-vykort